Ogldaj za darmo w Amazon Prime Video!

Binti Film Online.

Obecnie oglądających: 160

Binti

Jul. 22, 2021Tanzania99 Min.Not Rated
Twoja ocena: 0
7 1 głos
Udostępniono0

WYSZUKIWARKI FILMOWE

Jaki problem chcesz zgłosić?

Gdzie obejrzeć Binti film online?

Binti, marząca o wielkiej sławie 12-letnia vlogerka, przebywa wraz z ojcem nielegalnie na terenie Belgii. Podczas pościgu policji znajduje ona schronienie w domku na drzewie. Jego właściciel, 11-letni Elias, założyciel klubu ratującego okapi, zaprasza ją do współpracy. Kiedy tata Bohaterki poznaje bliżej mamę jej nowego przyjaciela, dziewczynka wymyśla plan, który może ocalić nie tylko przyszłość zwierząt, ale i jej życie. Witajcie na kanale Bohaterki! Zaczynamy! Marzeniem Bohaterki jest bycie słynną vlogerką, jednak codzienność przynosi coraz więcej wyzwań. Kiedy zaprzyjaźnia się z miłośnikiem natury Eliasem oraz jego rodziną, sprawy przybierają nieoczekiwany obrót. Czy można powierzyć wszystko sile Internetu?

Fabuła filmu

Nieustraszona Bohaterka prowadzi vloga i marzy o rozgłosie. Nie wszystko jednak układa się po jej myśli – Bohaterka i jej tata muszą z dnia na dzień opuścić swój dom. Ponieważ przebywają w Belgii nielegalnie, szukają niecodziennych rozwiązań. Schronienie znajdują u zaangażowanego w ratowanie zagrożonych gatunków Eliasa oraz jego kreatywnej mamy. Mimo ogromnych różnic charakterów szybko się zaprzyjaźniają, łączy ich wspólny cel! Binti, wykorzystując moc Internetu, pomaga Eliasowi nagłośnić akcję ratowania jego ukochanych zwierząt – okapi. Tarapaty Binti nie mają końca, ale Elias bez zastanowienia zawsze staje w obronie przyjaciółki. Tylko czy to wystarczy? Jaki los czeka Bohaterkę oraz jej tatę?

Binti

Oryginalny tytuł Binti